• Arc2 architectuur
  • Kebajastraat 41, 1336 NA Almere
  • 036 521 7770
  • info@Arc2.nl
Circulaire pleisterplaatsen

Circulaire pleisterplaatsen

Aan weerszijden van de nieuwe tuibrug Lamgatsebrug in Hoeven zijn pleisterplaatsen opgenomen. Hier bieden circulair ontworpen objecten plaats om even te rusten, te genieten van de uitgestrekte omgeving en te informeren over de historie van deze bijzondere plek. 

Circulaire Tuibrug Hoeven

Lamgatsebrug is in gebruik!

De nieuwe tuibrug Lamgatsebrug is onder veel belangstelling geopend. Een mooi staaltje werk! De brug bestaat voor maar liefst uit 82% hergebruikt staal. 

DomeHome Oosterwold

DomeHome genomineerd!

Door onze nominatie bracht de Jury Almeerse Architectuurprijs een bezoek aan de koepelwoning DomeHome in Almere Oosterwold. We zijn met ons karakteristieke en biobased ontwerp uiteindelijk 2e geworden bij de publieksprijs Almeerse Architectuurprijs 2024. 

PolderVilla Hazerswoude

Poldervilla Hazerswoude opgeleverd

Mooie foto's van de PolderVilla in Hazerswoude. Arc2 architectuur maakte het ontwerp voor deze eigentijdse villa in het Groene Hart. De uitwaaierende transparante achterzijde van het huis biedt maximaal zicht op het achterliggende open polderlandschap. 

Circulaire brug Doornenburg

Circulaire brug Doornenburg opgeleverd

Circulaire Brug Doornenburg is opgeleverd! Een nieuwe voet-fietsbrug langs de N838 in de provincie Gelderland. De brug overkruist hierbij de Linge, de langste rivier in Nederland. De brug verwijst met haar robuuste vormgeving op subtiele wijze naar het nabij gelegen middeleeuwse Kasteel Doornenburg.

Laviniastraat Almere-Poort

Woningbouw Laviniastraat Almere

Mooie foto's door fotograaf Marc Broekman van het onlangs opgeleverde project Laviniastraat in Almere. Dit kleinschalige woningbouwproject van 12 woningen is in samenwerking met ISPA Vastgoed en Van Pijkeren Woningbouw zorgvuldig ontworpen en gerealiseerd.

Artillerieloods Fort Vreeswijk

Restauratie Artillerieloods

In samenwerking met Scope Bouwmanagement heeft Arc2 architectuur de tender gewonnen voor het vernieuwen / restaureren van Artillerieloods Fort Vreeswijk. Het monumentale fort vormt onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De artillerieloods zal een nieuwe functie krijgen als kantoor en entreegebouw.

Microwoning Diever

Microwoning Diever

Op een fraaie natuurinclusieve locatie in de wijk Kalterbroeken te Diever in de gemeente Westerveld (Drenthe) worden acht kavels uitgegeven voor de bouw van microwoningen. Op de kavels mogen particulieren in eigen beheer een microwoning bouwen voor permanente bewoning. Arc2 architectuur maakte een ontwerp voor een van de microwoningen.

Oxena Brids Hempens-Teerns

Circulaire vernieuwing Oxena Brids

De Oxena Brug uit 1890 is een draaibrug gelegen in het tweelingdorp Hempens-Teerns. De huidige Oxena Brids bevindt zich aan het einde van zijn levensduur en moet op korte termijn worden vernieuwd. De vraag van de gemeente Leeuwarden is om deze vernieuwing zoveel mogelijk circulair uit te voeren.

Een kleurrijk 2024!

Hartelijk dank voor de goede samenwerkingen met mooie en duurzame realisaties in het afgelopen jaar. Arc2 architectuur wenst u een kleurrijk 2024!