• Arc2 architectuur
  • Kebajastraat 41, 1336 NA Almere
  • 036 521 7770
  • info@Arc2.nl

Geodetische koepels

Ontwerp, engineering en realisatie van houten geodetische koepels in binnen- en buitenland. Een fascinerend duurzaam concept: GeoDomeDesign.
 

Lees meer

Woonhuis ontwerp

Arc2 architectuur ontwerpt Originele huizen. De dromen en wensen van de particuliere opdrachtgever worden vertaald in aangename en inspirerende ruimten. 
 

Lees meer

Constructief ontwerp

Intelligentie en logica spelen een belangrijke rol in de ontwerpen van Arc2 architectuur. Voorbeelden worden geput uit de natuur waar organische vormen met beperkte middelen een optimaal resultaat bereiken.  

Lees meer

Duurzaam bouwen

In samenwerking met verschillende partners doet Arc2 architectuur onderzoek naar actuele thema's in de ontwerppraktijk gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijk bouwen: Arc2 Green Lab.

Lees meer

Waterarchitectuur

Arc2 architectuur ontwerpt op het water: AquaArchitectuur. Met oog op de klimaatverandering wordt bouwen op het water in Nederland een steeds belangrijker item.

Lees meer

Ontwerp Brug en infrastructuur

Arc2 architectuur ontwerpt brug en infrastructuur, de ultieme samensmelting tussen constructieve haalbaarheid en architectonische verschijningsvorm: BruggenArchitectuur.

Lees meer